PLN
2€ - Euro3$ - Dolar4£ - Funt brytyjski5₽ - Rubel6Kč - Korona czeska7kr - Korona duńska
hb52epn0xc73hmciq6or
Polski
PolskiAngielskiNiemieckiFrancuskiRosyjskiWłoskiHiszpański
wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 07-04-2021
konkretna rozmowa i pomoc.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 04-03-2021
Super odpowiedzialni ludzie w moim przypadku okazało się że towar jest do zwrotu,przelew za towar i przesyłkę otrzymałem błyskawicznie gorąco POLECAM ERGmoto to Zawodowcy
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 31-01-2021
Wysłałem wtryski do sprawdzenia w poniedziałek ,w piątek były u mnie.Polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Deponie Wiemersgrund
  • Data napisania recenzji: 09-12-2020
Super,bardzo dobry kontakt i szybka dostawa.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 12-11-2020
Jeśli będę coś potrzebować na pewno skorzystam z Państwa usług.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinie :) Zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: artur
  • Data napisania recenzji: 31-10-2020
obsługa na wysokim poziomie, POLECAM!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 24-09-2020
Wszystko ok
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 26-08-2020
Polecam sklep
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 26-01-2020
Szybką dostawa
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 25-12-2018
Szybko i sprawnie.Polecam.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Współpracujemy z

alt   alt   alt

alt   alt    alt   alt
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
USTAWIENIA PLIKÓW COOKIES
Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Są to między innymi pliki cookie pozwalające pamiętać użytkownika w ciągu jednej sesji lub, zależnie od wybranych opcji, z sesji na sesję. Ich zadaniem jest umożliwienie działania koszyka i procesu realizacji zamówienia, a także pomoc w rozwiązywaniu problemów z zabezpieczeniami i w przestrzeganiu przepisów.
Pliki cookie funkcjonalne pomagają nam poprawiać efektywność prowadzonych działań marketingowych oraz dostosowywać je do Twoich potrzeb i preferencji np. poprzez zapamiętanie wszelkich wyborów dokonywanych na stronach.
Pliki analityczne cookie pomagają właścicielowi sklepu zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzi w interakcję ze sklepem, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Ten rodzaj cookies pozwala nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony.
Pliki cookie reklamowe służą do promowania niektórych usług, artykułów lub wydarzeń. W tym celu możemy wykorzystywać reklamy, które wyświetlają się w innych serwisach internetowych. Celem jest aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Cookies zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach naszego sklepu internetowego.
ZATWIERDZAM
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności
USTAWIENIA
ZGADZAM SIĘ

Właścicielem sklepu jest: ERGmoto s.c. / ul. Ogrodowa 2C, 46-045 Turawa / Tel.: +48 605 915 871 / E-mail: ergmoto@ergmoto.pl / Kopiowanie treści bez wiedzy i zgody właściciela jest zabronione.